Goed Scheiden Arnhem

Jullie lokale mediator

Jullie komen in een fase waar veel geregeld moet worden. Ik ontzorg jullie zowel met oog voor de financiële kant als voor de bijkomende emoties. Maak een afspraak om te zien wat ik voor jullie kan betekenen. 

Geheel vrijblijvend

Mediator Arnhem, Goed Scheiden Arnhem

Belangrijke onderwerpen

Ik help je graag bij uiteenlopende onderwerpen. Klik op een van iconen voor meer informatie.

Kinderen en scheiden

Samen zorgen we dat de kinderen zo min mogelijk last hebben van jullie scheiding

Hoe lang duurt een scheidingstraject

Gemiddeld genomen duurt het traject tussen de 2-4 maanden

Wat kost een scheiding

De mediation start met een kennismakingsgesprek, deze is gratis

Waarom scheiden via een mediator?

Jullie worden compleet ontzorgd vanuit mijn neutrale rol.

Jouw locale mediator Aimée Spies

Even voorstellen

Geruime tijd ben ik al werkzaam als scheidingsbemiddelaar en kun je me bestempelen als scheiden specialist. Met mijn eerdere werkervaring als relatietherapeut ben ik bekend met de eventuele emoties die jullie kunnen hebben en hoe we hiervoor ruimte kunnen creëren gedurende de zakelijke afhandeling.

Neemt niet weg dat de specialistische kennis aangaande de financiële juridische kant, gedegen aanwezig is. Ik werk efficiënt aan jullie proces en zorg voor structuur en duidelijkheid. Ik zal jullie ontzorgen. Ik ben er voor jullie en werk in jullie beider belang.

Bij mij aan tafel mag je emoties tonen en de pijnpunten laten zien. Dit hoort bij een scheiding en als neutrale mediator is het mijn rol om jullie hierin zo goed mogelijk te begeleiden in de gesprekken, zodat een soepele scheiding kan plaatsvinden.

Aimée Spies

Wat klanten zeggen

We hebben besloten onze scheiding via mediation te regelen, wat kan Goed Scheiden Arnhem ons bieden?

In de reviews kunnen jullie nagaan wat andere klanten zeggen over het traject en Aimée als mediator. Wat veel naar voren komt is vooral de betrokkenheid, enorme kennis van zaken, efficiency en de heldere uitleg. Elk traject is maatwerk, maar er wordt voor gezorgd dat jullie pas documenten ondertekenen als de gemaakte afspraken voor beiden echt helder zijn en jullie alles overzien en erachter staan. Goed Scheiden Arnhem biedt een complete begeleiding en zorgt dat alles besproken wordt. Onpartijdigheid, kundig, betrokken, menselijk, inlevend en bekwaam zijn termen die jullie van Aimée in een mediation traject kunnen verwachten.

Samen zorgen we dat de kinderen zo min mogelijk last hebben van jullie scheiding

Kinderen zullen hoe dan ook last hebben van een scheiding. Er is wel iets wat enorm helpt en de schade beperkt; dat is het kind zo goed mogelijk ondersteunen. Kinderen zijn loyaal, willen geen partij kiezen, voelen zich vaak schuldig en verantwoordelijk. Naast mijn netwerk aan gespecialiseerde kindercoaches, bied ik zelf áltijd een kindgesprek aan. Ik geef het kind hiermee een stem in de scheiding. Vaak zie ik dat dit ontroerende gesprekken zijn, waar ze zich vrij voelen te praten en ze iemand hebben die luistert. Aansluitend komen de ouders erbij en bespreken we hetgeen er gezegd is. Je ziet dat dit soms confronterend kan zijn voor ouders, maar zeker een soort opening is voor de toekomst. Thuis durft het kind en de ouder er makkelijker over te praten en eens te vragen hoe het nu echt gaat.

Ik kan jullie ook tips geven hoe jullie de kinderen kunnen vertellen over de scheiding en hoe jullie de periode daarna steun kunnen bieden.

Een scheiding regelen met kinderen
over mediator

Hoe lang duurt een scheidingstraject?

Gemiddeld genomen duurt het traject tussen de 2-4 maanden. Goed Scheiden Arnhem zal met jullie afstemmen welk tempo voor jullie prettig en gewenst is. Van belang is dat het voor jullie beiden niet te snel of te traag gaat. Er is alle ruimte, rust en tijd voor meer gesprekken. Het ligt er met name aan wat jullie zelf willen en kunnen. Indien er haast is kan alles versneld worden.

Het verschilt per traject hoeveel gesprekken er nodig zijn. Dit varieert van 3 tot 6 gesprekken.

Indien er sprake is van een beëin