Home/Mediator Zevenaar

Mediator Zevenaar

Deskundige mediator voor jullie scheiding in Zevenaar.

Om jullie scheiding te regelen, is het nodig dat jullie afspraken maken over al jullie bezittingen en schulden. Uiteraard dienen jullie, indien er kinderen zijn, ook afspraken te maken over de zorgverdeling over de kinderen. Die afspraken worden vastgelegd in een ouderschapsplan. 

Geheel vrijblijvend

Mediator Zevenaar

Belangrijke onderwerpen

Ik help je graag bij uiteenlopende onderwerpen. Klik op een van iconen voor meer informatie.

Kinderen en scheiden

Kinderen zullen hoe dan ook last hebben van een scheiding.

Hoe lang duurt een scheidingstraject

Gemiddeld genomen duurt het traject tussen de 2-4 maanden

Wat kost een scheiding

De mediation start met een kennismakingsgesprek, deze is gratis

Mijn werkgebied

Het kantoor is gevestigd in Arnhem (zuid).

Jouw locale mediator Aimée Spies

Regio Zevenaar Mediator

Even voorstellen

Geruime tijd ben ik al werkzaam als scheidingsbemiddelaar en kun je me bestempelen als scheiden specialist. Met mijn eerdere werkervaring als relatietherapeut ben ik bekend met de eventuele emoties die jullie kunnen hebben en hoe we hiervoor ruimte kunnen creëren gedurende de zakelijke afhandeling.

Neemt niet weg dat de specialistische kennis aangaande de financiële juridische kant, gedegen aanwezig is. Ik werk efficiënt aan jullie proces en zorg voor structuur en duidelijkheid. Ik zal jullie ontzorgen. Ik ben er voor jullie en werk in jullie beider belang.

Bij mij aan tafel mag je emoties tonen en de pijnpunten laten zien. Dit hoort bij een scheiding en als neutrale mediator is het mijn rol om jullie hierin zo goed mogelijk te begeleiden in de gesprekken, zodat een soepele scheiding kan plaatsvinden.

Ik ben actief als mediator in regio Zevenaar, Ede Wageningen, Elst, en Arnhem.

Aimée Spies

Wat klanten zeggen

Scheiden met respect naar elkaar en het belang van de kinderen voorop


Scheiden met respect naar elkaar, hoe doe je dat? Als jullie goed weten waar de eventuele pijn, zorg en onbegrip zit bij elkaar, zal het scheidentraject makkelijker verlopen als hier kort bij stil wordt gestaan. Ook al gaan jullie zometeen ieder je eigen weg, als er kinderen zijn, blijven jullie altijd samen ouders. Dat betekent dat jullie altijd overleg zullen moeten hebben over de kinderen. En kinderen mogen niet de dupe worden van jullie scheiding! Daarom is het zo dat als er wederzijds respect is, jullie elkaar wat gunnen er op basis van geven en nemen goede afspraken gemaakt kunnen worden, die toekomstbestendig zijn.

Een scheiding regelen met kinderen
over mediator

Samen tot goede afspraken maken, ieder een nieuwe eigen start


Het is goed denkbaar dat jullie ieder anders in de scheiding staan, misschien is het niet jouw keuze geweest en ken je veel boosheid. En misschien is het voor de andere partner wel erg emotioneel vanwege een schuldgevoel. Het is ieder geval van groot belang dat, bij het regelen van de scheiding, jullie in de toekomst ieder een goede eigen start kunnen maken. Er moeten dus afspraken komen die toekomstbestendig zijn en waar je over enkele jaren ook nog achterstaat. Met name in financiële zin, zal er veel geregeld moeten worden. Jullie kunnen van mij verwachten dat ik jullie daarbij help door informatie te verstrekken, de keuzes voor te leggen én de gevolgen en voor,- en nadelen van bepaalde keuzes te benoemen. Dit alles vanuit een neutrale en onpartijdige rol.

Wat kost een scheiding

De mediation start met een kennismakingsgesprek, deze is gratis. Zo kunnen jullie alvast in dit kennismakingsgesprek vernemen wat de werkwijze is, of ik bij jullie pas en welke kosten daarbij komen kijken.

Goed Scheiden Arnhem werkt met diverse all-in tarieven, zodat jullie van tevoren weten waar je aan toe bent. Als er een gesprek extra nodig is dan is dat dan geen enkel probleem. Met een all-in tarief weten jullie ook dat er geen verborgen kosten zich voordoen, zoals bijvoorbeeld advocaatkosten, kantoorkosten of griffierechten.

Uit de praktijk blijkt dat de tarieven voor scheiden middels mediation lager liggen dan scheiden via een advocaat. Daarnaast wordt mediation steeds vaker ingezet vanwege het succes als alternatief voor rechtspraak. Een mediation kan aanmerkelijk snel, binnen 2 tot 5 gespre