Mediator en scheidingsbemiddelaar Aimée

Over Aimée

Geruime tijd ben ik al werkzaam als scheidingsbemiddelaar en kun je me bestempelen als scheiden specialist. Met mijn eerdere werkervaring als relatiecoach ben ik bekend met de eventuele emoties die jullie kunnen hebben en hoe we hiervoor ruimte kunnen creëren gedurende de zakelijke afhandeling.

Neemt niet weg dat de specialistische kennis aangaande de financiële juridische kant, gedegen aanwezig is. De juridische kaders geef ik jullie mee en ook de juridische gevolgen van sommige te maken keuzes. Ik werk efficiënt aan jullie proces en zorg voor structuur en duidelijkheid. Ik zal jullie ontzorgen. Ik ben er voor jullie en werk in jullie beider belang.

Aimée

mediator Aimée Spies

   

Maak een afspraak

Onpartijdig, kundig en betrokken

Julie staan op een punt waar er enorm veel geregeld moet gaan worden. Scheiden, er komt veel bij kijken. Met name de praktische zakelijke kant, maar zéker ook de emotionele kant. Er moet voor beiden begrip en ruimte zijn om dit proces goed te kunnen doorlopen. Mogelijk begeven jullie je ieder in een andere fase qua emotie, waardoor het lastiger kan zijn de benodigde keuzes te maken en in gezamenlijk overleg zaken af te ronden. Jullie willen geholpen worden bij het gehele proces en uitleg krijgen over de mogelijkheden en consequenties van de te nemen keuzes. Ik kan jullie daarbij helpen, vanuit een onpartijdige rol, met deskundigheid en betrokkenheid.

Rust

De situatie kan onrustig zijn en onzeker. Jullie willen zo snel mogelijk rust en overzicht. Samen met jullie kan ik rust en duidelijkheid geven. Ik heb het proces scherp en zorg dat we overal aan denken en juist afhandelen. In jullie beider belang.

Kinderen

Jullie willen bij deze scheiding het beste voor de kinderen. Zij mogen niet de dupe worden en alles dient zo goed mogelijk verteld en uitgelegd te worden. Als moeder van twee geweldige zoons weet ik hoe groot het belang van het kind is. Ik kan jullie hierbij helpen en adviseren, waar nodig maken we gebruik van mijn netwerk voor bijvoorbeeld een kindercoach of andere zorgverleners. Jullie kinderen zijn het belangrijkste, voor hen moet alles goed geregeld zijn.

Een scheiding regelen met kinderen

Financiële kant

Er dienen veel beslissingen genomen te worden op financieel vlak. Denk aan de vermogensverdeling, maar ook verdeling van eventuele schulden en de gezamenlijke woning. De benodigde kennis heb ik in huis en vanuit een neutrale positie kan ik jullie begeleiden bij de te maken afspraken en verdeling. Feitelijk is er bij een scheiding absoluut sprake van een zware juridische kant. We hebben immers te maken met huwelijksvermogensrecht. Aan tafel zal ik jullie daarover informeren, over wettelijkheden, rechten en plichten, waarbij jullie uiteindelijk samen beslissingen nemen.

Een nieuw begin

Scheiden is ook een nieuw begin. Een nieuw begin kan pas van start gaan na een goede afsluiting…
Daar kan ik jullie in begeleiden. Je kunt contact opnemen op via het contactformulier hiernaast of neem contact op met

Wat zeggen anderen over Aimée?