Home/Second opinion

Second opinion

Heb je twijfels over de te maken óf gemaakte afspraken over de scheiding en willen jullie even sparren? Een second opinion is mogelijk. Dit zal jullie helderheid en een comfortabel gevoel geven.

Mogelijk zijn jullie momenteel elders bezig met een scheidingstraject. Het kan natuurlijk voorkomen dat je tijdens zo’n proces twijfels krijgt over de te maken afspraken en je graag zou willen dat er een deskundige buitenstaander met kennis van zaken, even meekijkt.

Of wellicht zijn jullie al een tijd gescheiden en heb je vragen over de mogelijkheden tot herziening van een alimentatie of uitleg van bepaalde afspraken uit jullie ouderschapsplan of convenant. Het is altijd mogelijk contact met Goed Scheiden Arnhem op te nemen en de casus voor te leggen, zodat jij of jullie hier feedback op kunnen krijgen.

 

Enkele situaties waarin partijen tijdens het scheidenproces behoefte kunnen hebben aan een second opinion:

Mediator in Wageningen
Jouw locale mediator Aimée Spies

Even voorstellen

Geruime tijd ben ik al werkzaam als scheidingsbemiddelaar en kun je me bestempelen als scheiden specialist. Na deze jarenlange ervaring, heb ik allerlei soorten trajecten mogen begeleiden. 

Complexe financiële situaties, financiële verbondenheid tussen partijen, ongewenste financiële afhankelijkheid, ingewikkelde vermogensrechtelijke scenario’s, ongelijkheid en creatieve gewenste oplossingen zijn in alle vormen voorbij gekomen. Ik kan jullie dan ook goed helpen bij een gewenste second opinion met deze schat aan ervaring. Neem gerust contact op, ik help jullie graag en denk graag mee.

 

Aimée Spies

Deskundige second opinion

Voor welke situatie dan ook, je kunt altijd contact opnemen met Goed Scheiden Arnhem. Van te voren spreken we af wat de vraag is, wat het doel is en of je samen een second opinion wilt of alleen. Eventuele geheimhouding binnen een bestaand scheidentrajcet wordt gerespecteerd.

Belangrijk is dat je een goed gevoel hebt bij het definitief maken van jouw scheiding, als een second opinion daaraan kan bijdragen, ervaar je daar nu en later de voordelen van en zal het comfort en zekerheid bieden. Neem contact op voor jouw specifieke situatie en dan kan ik je gelijk aangeven wat ik voor je kan betekenen.

 

second opinion bij scheiding

Maak een vrijblijvende afspraak

Goed Scheiden Arnhem kan voor jou een snelle second opinion verzorgen. Samen kijken we naar jouw exacte vraag en doel van de second opinion. Ik zal ervoor zorgen dat je een complete feedback krijgt. Neem contact op voor een toelichtingvan jouw situatie en dan zal ik je direct aangeven wat ik voor jou of jullie kan betekenen.